ردکردن این

نهمین کنگره انجمن پروستودونتیست‌های ایران

نهمین کنگره انجمن 6 الی 8 آبان ماه 1388 هم زمان با ولادت امام هشتم علی بن موسی الرضا (ع) در شهر مقدس مشهد برگزار گردید.

در تابستان 87 پس از برگزاری انتخابات هیات مدیره شعبه خراسان در شهر مشهد، اولین شعبه انجمن علمی پروستودونتیست های ایران در این استان به ریاست جناب آقای دکتر اسماعیل شریفی آغاز بکار نمود. بنابر نظر هیات مدیره وقت انجمن، برگزاری کنگره نهم انجمن نیز به شاخه خراسان واگذار گردید و دکتر اسماعیل شریفی نیز از طرف هیات مدیره انجمن پروستودونتیست های ایران در تهران به عنوان رئیس کنگره برگزیده شدند. دکتر اسماعیل شریفی فارغ التحصیل سال 1343 از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه تهران و دارای مدرک تخصصی پروتزهای دندانی در سال 1354 از دانشگاه لندن هستند. ایشان دارای مدرک پروتزهای فک و صورت از دانشگاه لندن در سال 1364 و مدرک فول پروفسورا در سال 1380 می باشند. دکتر شریفی سال ها ریاست بخش پروتز دانشکده دندانپزشکی مشهد را برعهده داشتند.

مقرر شد کنگره همزمان با ولادت امام رضا (ع) در محل نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار گردد.

دبیر اجرایی این کنگره دکتر جلیل قنبرزاده و دبیران علمی دکتر رضا گوهریان و دکتر شهین رضایی رکنی بودند. برنامه علمی این کنگره را 62 سخنران کنگره، 57 مدیر پانل و 111 ارائه دهنده پوستر شامل می شد. میهمانان کنگره Dr. Achille Peyvandi- Dr. Nahi Jabbour- Dr. Amid Abdolkarim بودند. ثبت نام و فروش نمایشگاه برای کنگره توسط شاخه خراسان انجمن انجام گرفت. کنگره با حضور 1500 نفری دندانپزشکان در آبان ماه سرد و بسیار شلوغ مشهد، استقبالی بی نظیر از کنگره ای در خارج از تهران را رقم زد. افتتاحیه خوب و مناسبی در سالن ورودی نمایشگاه برگزار گردید. در خبرنامه انجمن ویژه نامه ای به مناسبت این کنگره با طرحی از حکیم فردوسی و امام هشتم شیعیان چاپ شد که اشاره ای به همراهی علمی و مذهبی در این کنگره بود.

باید خاطر نشان کرد نمایشگاه بین المللی مشهد فضای مناسبی در اختیار شورای برگزاری قرار داد اما در مقایسه با امکانات نمایشگاهی در تهران از نظر تجهیزات، غرفه سازی و کف بندی و … وضعیت مطلوبی نداشت.

در پایان باید افزود به دلیل مشکلات عدیده مانند حمل و نقل، هزینه بلیط و اسکان مسافران و محدودیت امکانات در شهرستان ها، تاکنون کنگره دیگری از انجمن پروستودونتیست های ایران در خارج از تهران برگزار نگردیده است. شاید بتوان کنگره های شهرستان را به دلیل از این دست مشکلات کنگره ای دشوار برای شورای برگزاری و سفری لذت بخش و خاطره انگیز برای شرکت کنندگان در کنگره تعریف کرد.